Årstidens buffet

​1. Gravad laks med melon og avokadosalat samt surbrød.​​

2. Indbagte rejer med dip og hvidløgs flûtes.​

3. Indbagt laks.​

4. Tun mousse pyntet med røget laks og kaviar, dertil flûtes.​

5. Varmrøget laks med æbleflæsk.​

6. Marineret rejer med rødløg og asparges, dertil flûtes.​

7. Marineret krebsehaler med grønne asparges.​

8. Røget ørred i pastasalat.​

9. Hellefisketatar på tomatskiver.​

10. Lakseroulade, pyntet med rejer og citron.

​11. Grillet tyndstegsfilet med pastasalat.( + 8 kr. i tillæg på tyndsteg)​​

12. Grillet lammekølle med ovn stegte kartoffel både.​​

13. Kalkunsouffle med kinesisk svampesauce​​

14. Kartoffelfuglereder med hønsesalat, bacon og ananas.​​

15. Fuglelever paté med pistacienødder og rugbrød.​​

16. Let røget ribbenssteg med grøn salat.​​

17. Frugt tærte med flødeskum.​​ ​

Vælg 5 dele for 120,00 kr. pr. couv.

Vælg 8 dele for 145,00,kr. pr couv.

Vælg 10 dele for 160,00 kr. pr. couv.

Vælg 12 dele for 180,00 kr. pr. couv.

Brug for at stille et spørgsmål?​

À La Carte Diner Transportable er et gammelt firma, med et moderne køkken, der kun bruger de bedste råvarer, for at gøre netop Deres arrangement til en vellykket fest.

Vi leverer over hele Sjælland til store og små fester, fra 10 til 1000 converter.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skarridsøgade 15 - 4450 Jyderup

Telefon: 59 27 71 63