Hovedretter

1. Lammekølle m. smørstegte kartofler, ærter, karotter, broccoli, glaseret løg Samt flødesauce 

pr. couv. 95,00 kr.

2. Lammeryg m. flødekartofler, ærter, karotter, broccoli Samt flødesauce

pr. couv. 99,50 kr.

3. Farseret kalkun m. hvide – og brunede kartofler, smørdampet majs, broccolisouflè,  waldorff, tyttebær og flødesauce

pr. couv. 70,00 kr.

4. Andesteg m. rødkål, svesker, æbler, hvide – og brunede kartofler Chips og andestegs sauce

pr. couv. 85,00 kr.

5. Kalvefilet m. hvide kartofler, karotter, haricots vert, vindruesalat Og skysauce

pr. couv. 95,00 kr.

6. Kalvesteg m. hvide kartofler, karotter, haricots vert, og Kalvestegssauce

pr. couv. 75,00 kr.

7. Helstegt kalvemørbrad m. karotter, ærter, haricots vert Smørristede kartoffelskiver samt kalvestegssauce

pr. couv. 115,00 kr.

8. Kalvesteg, som vildt, m. hvide – og brunede kartofler, ærter waldorff, tyttebær, halve æbler m. gelé, flødesauce

pr. couv. 89,50 kr.

9. Svinekam m. sprød svær, samt hvide – og brunede kartofler, Rødkål, svesker og flæskestegssauce

pr. couv. 70,00 kr.

10. Svinekam, som vildt, m. hvide – og brunede kartofler, ærter, waldorff, Tyttebær, halve æbler m. gelé, samt fløde vildtsauce

pr. couv.75,00 kr.

11. Rødvinsmarineret svinekam m. små smørristede kartofler, haricots vert,  Glaseret løg, Tomat m. peberrod, samt rødvinssauce

pr. couv. 70,00 kr.

12. Sprængt svinekam m. hvide kartofler, karotter, blomkål, samt Samt champignon àla cremesauce

pr. couv.70,00 kr.

13. Honning glaseret, let røget vildsvinekølle eller ryg m. hvide kartofler,  rosenkål, karotter, waldorffsalat og flødevildtsauce.

pr.couv. 80,00 kr.

14.Kogt glaseret hamburgerryg m. hvide kartofler, karotter, haricots vert, Samt champignon ala cremesauce

pr. couv.70,00 kr.

15. Indbagt svinemørbrad m. smørstegte kartofler, karotter, broccoli souflè Champignon samt flødesauce

pr. couv 80,00kr.

16. Rosastegt højrebsfilet m. hvide kartofler, haricots vert, karotter, glaseret løg Og bearnaisesauce

pr. couv. 90,00 kr.

17. Rosastegt oksemørbrad m. karotter, haricots vert, hvide kartofler, chips Samt bearnaisesauce

pr. couv. 115,00 kr.

18. Rosastegt oksefilet m. hvide kartofler, karotter, haricots vert, glaseret løg Og bearnaisesauce

pr. couv. 95,00 kr.

19. Rosastegt tyndstegsfilet m. hvide kartofler, karotter, haricots vert, Glaseret løg og bearnaisesauce

pr. couv. 95,00 kr.

20. Gammeldags oksesteg m. hvide kartofler, karotter, haricots vert, Glaseret løg, samt oksestegssauce

pr. couv. 80,00 kr.

21. Hjortekølle m. hvide – og brunede kartofler, ærter, waldorff, tyttebær, Halve æbler m. gele samt vildt sauce

pr. couv. 125,00 kr.

22. Dyreryg m. hvide – og brunede kartofler, ærter, waldorff, tyttebær Halve æbler m. gele samt vildtsauce

pr. couv. 150,00 kr.

23. Vildsvinekølle m. hvide – og brunede kartofler, ærter, waldorff, tyttebær Halve æbler m. gele samt vildtsauce

pr. couv. 80,00 kr.

24. Kronhjortefilet m. små smørstegte kartofler, ærter, tyttebær, waldorff, Halve æbler m. gele, broccoli souflè og flødevildtsauce

pr. couv. 165,00 kr.

Priserne er forbeholdt 3 rettes menu, ved køb af enkelte retter må der beregnes et tillæg.

Brug for at stille et spørgsmål?​

À La Carte Diner Transportable er et gammelt firma, med et moderne køkken, der kun bruger de bedste råvarer, for at gøre netop Deres arrangement til en vellykket fest.

Vi leverer over hele Sjælland til store og små fester, fra 10 til 1000 converter.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skarridsøgade 15 - 4450 Jyderup

Telefon: 59 27 71 63